Algemene Voorwaarden

Levering en bezorging van bestellingen
- Bestellingen worden iedere werkdag verzonden met PostNL. Mocht PostNL niet tijdig bezorgen, dan kan By Kim daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.
- De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, zie verzenden voor meer informatie. De bestellingen worden met PostNL verzonden, tenzij anders aangegeven.
- In geval van schade aan het pakket dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met By Kim Graag eerst contact via de mail opnemen, voordat je je bestelling terugstuurd. De portokosten voor het terugsturen komen op naam van By Kim. Als je de schade opmerkt tijdens het afleveren door PostNL, doe je er verstandig aan het pakket niet aan te nemen en direct contact op te nemen met By Kim.

Garantie
Wij doen ons best om onze producten in perfecte staat aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Indien dit gebeurt raden wij u aan om dit kenbaar te maken door te mailen naar
info@by-kim.com en ons te voorzien van de de volgende informatie:

- ordernummer
- reden van aanspraak op garantie
- foto van het product / zending waar het omgaat

Klacht
Het kan natuurlijk voorkomen dat een geleverd product niet aan je verwachtingen voldoet. We raden je dan aan om contact met ons op te nemen via info@by-kim.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling .

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Retour
- Je kunt een bestelling (of deel hiervan) binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren.
- Je mag je retour melden middels een email aan info@by-kim.com, hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren.
- Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in eventuele originele verpakking retour gestuurd worden. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt er niet gecrediteerd.
- Je kunt het pakket retourneren via een servicepunt van PostNL, DHL of DPD. Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.
- Zodra de retourzending is ontvangen zal je aankoopbedrag binnen een week op je rekening teruggestort worden.

Retouradres:
By Kim
Dokter Poolstraat 1
1718 PA Hoogwoud

Prijs
Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten en andere onjuistheden. By Kim behoudt zich het recht ten alle tijden haar prijzen aan te passen.

Disclaimer
Bezoekers/gebruikers van de site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. De tekst of grafische voorstellingen van deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van By Kim noch geheel, noch gedeeltelijk worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door druk, fotokopie, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, wat van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking.

Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven vermelde voorwaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2022 By Kim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel